0485/23 22 56 [email protected]

U bent wat ouder en heeft wat hulp nodig in de digitale wereld van vandaag ?

U heeft hulp nodig bij het gebruiken en instellingen van uw apparaat

Ai-Tech is er ook voor senioren en ouderen die niet zijn opgegroeid met computers, tablets en mobiele smartphones. Ook wanneer u het bijvoorbeeld inmiddels wel onder de knie heeft maar toch eens iets meer uitleg wilt of wanneer het toch nog iets te ingewikkeld is om zelf te doen. neem gerust contact op.

Computer advies en installaties

Ook voor advies wanneer u een computer of laptop wilt aanschaffen. Of juist hulp bij installatie ervan. Het gebruik van de moderne communicatiemiddelen is handig maar het kan zijn dat u even op weg geholpen wilt worden. Natuurlijk komt Ai-Tech ook aan huis voor optimale uitleg, ondersteuning, en het afstellen van uw apparatuur.

Uitleg diverse computer vaardigheden

U wil eens meer van je computer gebruiken, door bijvoorbeeld te bankieren op het internet, of het aankopen via een webshop voor de eerste keer, hier merken we dat er soms nog veel onzekerheden zijn bij ouderen, wij kunnen u hierin bij staan zodat iets dat u wil digitaliseren, veilig gebeurt en u er op kan rekenen dat u het onder de knie heeft. Er wordt bovendien ook uitgelegd wat niet in orde is en vooral waarom dit niet of wel zo is.

 

Contacteer ons per e-mail