0485/23 22 56 [email protected]

Snelheid en kwaliteit, daar gaan we voor.

Niets is frustrerender dan een lange wachtrij, laat staan dat je na dat lange wachten ook nog maar amper geholpen wordt. Bij Ai-Tech doe ik er dan ook persoonlijk alles voor om je zo snel en zo goed mogelijk bij te staan.

Ervaring

Van jongs af ben ik geïntrigeerd door alles wat met computers te maken heeft. Sinds mijn achttiende ben ik dan ook begonnen met mijn professionele carrière als computerverkoper en computerreparateur, waardoor ik ondertussen een aantal jaren aan ervaring heb verworven in het vakgebied.

Snelle service

Ik ben altijd beschikbaar, 7/7 en 24/24 ben ik bereid om mijn klanten bij te staan. Hierdoor heb ik een flexibeler tijdsschema en hebben de klanten een grotere vrijheid om een gewenst reparatiemoment te kiezen. Dit zorgt voor meer spreiding en vooral ook een vlottere bediening.

Persoonlijke aanpak

Ai-Tech is een éénmanszaak waar een persoonlijke aanpak tot één van haar specialiteiten behoort. Je staat altijd direct met de beheerder in contact, waardoor u enkel de optimale service aangeboden kan worden.


“Resultaten zonder zorgen. Dat is puur kwaliteit.”

Marco Vandenbroeck

Eigenaar, Ai-Tech

Duurzaamheid

In de hedendaagse technologie kan duurzaamheid zeer doorslaggevend zijn. Alles verouderd steeds maar sneller. Door continu bezig te zijn met nieuwe ontwikkelingen, zorg ik er persoonlijk voor dat je niet achter komt te staan.

Kwaliteit

Door de reeds verworven ervaring van jaren achter de toonbank te staan in een computerwinkel, weet ik reeds zeer goed wat er van een computerhersteller verwacht wordt, wat de meestvoorkomende problemen zijn en ook uiteraard wat de beste oplossing is.

Maak een afspraak

Waarom aan huis?

– Problemen met Wi-Fi of 4G aan uw apparaten te krijgen
– Er zijn specifieke netwerkinstellingen nodig
– De software die u wil gebruiken laat het niet toe ergens anders in te loggen.
– Makkelijk als u de deur niet uit kan of wil

 

Waarom atelier?

– Prolemen zijn specifiek en hebben groter nazicht en meer tests nodig
– Het toestel heeft grondige back-up nodig en moet een verse installatie
– Makkelijk als u graag ergens langst gaat in plaats van huisbezoek.