0485/23 22 56 contact@ai-tech.be

Computer herstellen

Je computer loopt steeds vast?
Met mijn ervaring weet ik meestal meteen om welk soort probleem het gaat, hierbij heb ik meestal ook de juiste middelen bij de hand om uw hardware op dat vlak te testen en eventueel te herstellen. In de meeste gevallen zijn problemen in een vroeg stadium opgelost zonder dataverlies!

Computer upgraden

Waarom een nieuwe computer kopen als u deze nog kan upgraden?

Door middel van enkele stappen kan ik zien hoe uw systeem een upgrade kan krijgen, dit kan zijn van extra werkgeheugen (RAM) tot het vervangen van uw harde schijf door een SSD (zonder dataverlies). Waarbij u uw computer een langere levensduur geeft op gebied van prestaties.

Software paketten onderstuenen

Van Microsoft Office tot ERP en CRM software,  wij voorzien uitgebreide softwareondersteuning. Onze diensten omvatten naadloze installatie, configuratie en geavanceerde probleemoplossing. Werk moeiteloos met een scala aan essentiële software en ontdek hoe onze expertise jouw IT-ervaring naar een hoger niveau tilt. Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele ondersteuning

Virussen en spyware verwijderen

Een virus of spyware is nog steeds één van de grootste redenen om een computer te herinstalleren.
Is uw systeem merkbaar geïnfecteerd door een virus? Met mijn doorgronde kennis van virussen en malware weet ik meestal meteen waar uw virus of malware een zwakke plek heeft en hoe dit zorgvuldig te verwijderen. Meestal zonder dataverlies. Ook help ik u hierbij met het bekomen van de nodige backups en beveiligingen zodat u in de toekomst hiertegen gewapend bent.

Klanten ondersteuning

Ik ben bij jou langst geweest maar je hebt nog een vraag?

Bel ons vrijblijvend met je vraag en we helpen je graag verder, je vraag aan de telefoon wordt zorgvuldig beantwoord zodat u ten volste kan verder genieten van jou digitale toepassingen. Ben ik nog niet bij jou geweest? Bel ons gerust op om te kijken of wij ook zo uw probleem kunnen oplossen… Wij zijn u dan in de toekomst ook graag van dienst!